СЕО EVA в ТОП-25 кращих управлінців

Редакція журналу ТОП-100. Рейтинги найбільших (видавництво Економіка+) підвела підсумки рейтингу кращих керівників найбільших вітчизняних компаній. У лонг-лист Рейтингу увійшли 160 СЕО найбільших компаній України,  серед яких обрали кращих. В ТОП-25 увійшла виконавча директорка EVA Ольга Шевченко.

Експерти оцінювали кандидатів за п'ятьма критеріями: 

1. Ефективне управління;

2. емоційний інтелект;

3. впровадження інновацій; 

4.  стратегічне мислення;

5. антикризове управління. 

Фінальний рейтинг формувався з трьох оцінок: експертного журі (60%), редколегії (20%) і голосування на сайті (20%). Серед рітейлерів країни СЕО EVA вже традиційно входить у ТОП-5 поряд з керівниками інших відомих компаній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Шевченко у ТОП-25 кращих менеджерів України

Ольга Шевченко має великий досвід управлінської роботи на ринку рітейлу. З 2002 року в EVA на посаді операційного директора, а з 2010-го на посаді виконавчої директорки компанії. Під її керівництвом була створена мережа з більш ніж 1000 роздрібних магазинів по всій Україні, відкрито представництво в Китаї, запущені 43 власні торгові марки.

 Зараз у мережі EVA 1045 магазинів в 350 населених пунктах України та 8 млн учасників програми лояльності. Компанія займає 70% ринку в обсязі національних роздрібних мереж.

ТАКОЖ НА САЙТІ: EVA відмовляється від звично дорогих подарунків на свята

2946
Коментар від Facebook