EVA відмовляється від звично дорогих подарунків на свята

Цього року ми вирішили відмовитись від традиційно дорогих новорічних подарунків партнерам, а зекономлені кошти передати на підтримку тварин в притулках одразу кількох міст України.

Всі ми знаємо і щодня бачимо, як нелегко тваринам, що живуть на вулиці. Особливо із настанням холодів. В притулках по всій Україні утримуються десятки тисяч собак, котів та інших тварин. Їх врятували від холоду, голоду, самотності і жорстоких людей. Але  життя тварин знов опинилося під загрозою.

Чому? Через карантин та кризу все менше людей допомагають в утриманні та лікуванні тварин. Щодня волонтери і власники притулків самотні в своїх зусиллях: як врятувати, прогодувати і вилікувати таку кількість тварин.

Тому, за ініціативою EVA Гуманістичний рух UAnimals запускає проект допомоги притулкам. EVA вирішила відмовитись від дорогих подарунків партнерам, а зекономлені гроші передати на допомогу тваринам.

ТАКОЖ НА САЙТІ: Понад 200 опорних лікарень України забезпечені дезінфікуючими засобами EVA

Більше того, до ініціативи збору може приєднатись кожен бажаючий: за посиланням. EVA подвоїть зібрану суму. Тож в разі успішного збору ми зможемо передати навіть не 135 тис. грн, а 270 тис. гривень на порятунок тварин у таких притулках:

1. "Вірні друзі", Тернопіль

2. "Мокрий ніс", Трускавець

3. "Стрийські хвости", Стрий

4. "Гостомельський притулок", Гостомель

5. "Рукавичка", Одеса

6. "Милосердя", Брюховичі

7. Притулок-перетримка тварин з Дніпра, Діївка

На зібрані кошти буде закуплено корм, устаткування та медикаменти, без яких утриманцям притулків не вижити. Звіт по витратам буде опубліковано на сторінках UAnimals, БФ “Клуб Добродіїв”, EVA благодійність.

Раді, що можемо зігріти теплом доброї справи тих, кому це потрібно^^

Кожне життя цінне!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захисні костюми для лікарів Дніпра, Миколаєва та Одеси від EVA

1750
Коментар від Facebook