Ольга Шевченко у ТОП-25 кращих менеджерів України

Виконавча директорка EVA Ольга Шевченко посіла почесне місце у рейтингу ТОП-25 найкращих управлінців України за версією видання «Власть денег». 

Кандидатів відбирали, враховуючи відомості з різних відкритих джерел, в тому числі офіційну інформацію компаній, повідомлення ЗМІ, думки галузевих експертів. Також враховувався досвід роботи та професійні показники, вміння оперативно реагувати на проблеми, що виникли через зовнішні обставини, зокрема, і в зв'язку з економічною кризою, і у зв'язку з пандемією.

Саме під керівництвом Ольги Шевченко компанія зросла до понад 1000 роздрібних магазинів, відкрила представництво в Китаї, налагодила співпрацю із закордонним партнерами. Високими темпами розвивається інтернет-магазин eva.ua. 

Сім років Лінія магазинів EVA отримує нагороду Національної премії України Retail Awards «Вибір споживача». У 2019 м мережу EVA вдруге визнали «Кращим магазином краси і здоров'я» за версією міжнародного фестивалю-конкурсу премії «Вибір року».

«Мій успіх, це успіх усієї команди Лінії магазинів EVA. Тільки спільними зусиллями ми змогли створити національну мережу, яка нараховує понад 1000 магазинів, яка росте і розвивається навіть під час карантину, щоб бути ближчими до своїх клієнтів. Вірю, що у нашої професійної команди з амбіціями лідера ринку drogerie нові успіхи ще попереду», - прокоментувала відзнаку Ольга Шевченко.

3884
Коментар від Facebook