Вчетверте поспіль EVA — «Вибір року»!

На початку грудня назвали переможців міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року-2021». За його результатами EVA стала лідером в категорії «Магазин краси та здоров’я».

Вже 20 років на цьому конкурсі визначають найкращі в Україні компанії, товари та послуги. Методика обрання розроблена компанією Festivals International (США) і дає комплексну оцінку позиції товару, послуги та компанії-виробника на ринку. За час існування проєкту медаль і титул «N1 в Україні» отримали понад 500 торгових марок.

Щоб обрати кращих організатори залучили міжнародну маркетингову компанію Ipsos в Україні. Вона провела всеукраїнське дослідження вподобань жителів країни. Під час формування переможного балу також врахували оцінки профі  та журі, до складу якого увійшли експерти, що представляють бізнес-асоціації, профспілки, медіа та рекламну спільноту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Благодійний проект EVA отримав нагороду ООН

«Ми пишаємося тим, що вчетверте поспіль стали вибором №1 у профільній категорії. Для нашої команди це чергове свідчення того, що ми впевнено рухаємося в правильному напрямку. У 2021 році ми подолали позначку в 1100 торгових точок, активно працювали над розвитком інтернет-магазину EVA.UA, розвивали логістичний напрям та впроваджували нові зручні сервіси для клієнтів. Для нас надзвичайно вагомо, що при визначенні переможців премії «Вибір року» враховувалася думка споживачів — наших клієнтів. Ми будемо робити все для того, аби щодня підтверджувати їхнє визнання», — говорить Ольга Шевченко, виконавча директорка лінії магазинів EVA.

1534
Коментар від Facebook