«Вибір року 2019»- наш!

Затамуйте подих: Лінія магазинів EVA перемогла в конкурсі «Вибір року 2019» за номінацією «Магазини краси та здоров’я». і це вже другий рік поспіль — WOW!

Методика, за якою визначали товари та послуги №1, розроблена компанією Fеstivals International (USA). А от дослідження споживчих вподобань (всеукраїнське, звичайно ж) провела міжнародна маркетингова компанія Ipsos в Україні.  


На формування переможного балу також впливали: опитування представників професійної спільноти і думка журі. До складу журі увійшли більш як 90 учасників, що представляють бізнес- та інтернет-асоціації, профспілки, спілки, органи державної влади, медіа та рекламну спільноту.

«Перемога у конкурсі «Вибір року» дуже важлива для нас. Адже це об’єктивне свідчення високої оцінки наших споживачів та експертної спільноти. Ми отримуємо нагороду вже вдруге і докладемо максимум зусиль, щоб зберегти високий рівень довіри клієнтів до нас», – зазначила виконавча директорка Ольга Шевченко.

Нагадаємо, у листопаді 2019 Лінія магазинів EVA перемогла у двох номінаціях галузевої B2B премії Best Retail Project. Нагороду «Retail-прорив року» EVA отримала як мережа з найбільш динамічним розвитком та найбільшою кількістю відкритих магазинів за рік: з вересня 2018-го по вересень 2019-го року було відкрито 175 магазинів. Другу нагороду у номінації «Велике серце» компанії було вручено за благодійний проєкт «Orange Days», мета якого – допомога передчасно народженим малюкам.

1532
Коментар від Facebook