HR-директор EVA у п’ятірці кращих HRD!

Не можемо не поділитись з вами радісною новиною цього тижня: HRD EVA Інна Печериця – в ТОП-5 кращих HR-директорів в українському рітейлі!

Результати оприлюднило видання «ТОП-100. Рейтинги найбільших» від багатопрофільного бізнес-медіа бюро ekonomika+. За результатами онлайн-голосування та голосування членів журі, HR-директор EVA увійшла до шорт-списку — ТОП-5 найкращих HRD  в українському рітейлі. 

Враховувалась якість внутрішніх комунікацій, якість корпоративних освітніх програм навчання та розвитку персоналу, якість соціальних програм HR та їх користь для суспільства, інноваційні рішення у сфері управління персоналу.  

Інна Печериця разом з EVA вже 11 років. EVA, яку ми сьогодні знаємо, досягнення якої відзначаємо, і нові вершини, які підкорюємо, були б неможливі без талановитого керівника, що працював над створенням команди EVAfamily! 

«Коли ти працюєш в компанії, яка є лідером дрогері-ринку, то і в першу чергу треба формувати успішну та амбітну команду, здатну відкривати по 180 магазинів на рік, забезпечувати безперебійні онлайн-продажі, розвивати логістичну інфраструктуру та вирішувати багато інших важливих завдань. Що стосується рейтингу, то це вже результат нашої діяльності і я вдячна експертам і учасникам онлайн-голосування, які високо оцінили професійність команди Лінії магазинів EVA та якість HR-проектів», — зазначила Інна Печериця, коментуючи оцінку експертів.

У HR-сфері Інна працює 18 років, одинадцять з яких у EVA, займаючи посаду директорки з управління персоналом. До цього сім років була на аналогічній посаді в компанії Comfy. У EVA починала зі створення ефективної команди для виконання стратегії компанії — відкривати по 180 магазинів на рік. Зокрема, завдяки і її зусиллям сьогодні в мережі вже понад 1000 магазинів.

Зараз HRD EVA разом з командою займається розробкою та впровадженням кількох програм для підвищення ефективності роботи команди, а також згуртованості нашої великої EVAfamily.

2632
Коментар від Facebook