Нова міжнародна нагорода EVA!

Другий рік поспіль власні торгові марки EVA перемагають на Міжнародній виставці-конкурсі PLMA 2020 International "Salute to Excellence Awards" у Нідерландах.

Цього року на заході представлені були понад 70 рітейлерів з 23 країн світу із 550 товарами власних торгових марок. І «золото» в номінації «Особиста гігієна» дісталось власній торговій марці EVA — Green Way.

До журі, що вирішувало долю такої кількості номінантів, увійшли кращі представники роздрібної торгівлі, виробництва, маркетингу та торгової журналістики. Продукцію ВТМ оцінювали за якістю, дизайном упаковки, концепцією продукту, за співвідношенням ціни та якості. У номінації «Особиста гігієна», у якій брали участь представники 8 країн світу, найбільше балів отримала продукція EVA Green Way Wooden stick».

Інформацію організатори конкурсу оприлюднили на офіційних онлайн-ресурсах виставки - https://www.plmasalute.com/home-health-awards та https://www.plmasalute.com/content/green-way-100-natural-cotton-buds-bamboo-stick

Це вже друга поспіль нагорода ВТМ EVA від найбільшої міжнародної виставки у галузі приватних торгових марок PLMA (Private Label Manufacturers Association). Вперше престижну нагороду компанія отримала в 2019 році, у номінації «Модні аксесуари» за колготки Viv’en Petty, колекції Fashion Tights.


1742
Коментар від Facebook