SPA, фотосесія та подарунки: EVA нагородила матусь року

Тринадцять переможниць національної премії «Мама-року» днями отримали справжню казку в подарунок від EVA: день відпочинку у SPA-комплексі, перевтілення від стилістів та професійну фотосесію з мейкапом.  Насичений день жінки завершили за святковою вечерею у родинному колі, церемонією нагородження EVA та подарунками від партнерів премії. 

У 2020 році, на відміну від попередніх,  був дещо змінений формат церемонії: від традиції проведення масштабної конференції довелось відмовитись через карантинні обмеження. Натомість матусь привітали у їх рідному місті або найближчому до них обласному центрі.  

Цього року за звання «Мами року» змагалась рекордна кількість українок: подали близько 800 історій — це на 35% більше ніж торік. 

Нагадаємо, вітання матусь-переможниць 2020 року стало кульмінацією шостої Національної премії «Мама року» - конкурсу, що закликає українців ділитися щасливими історіями материнства та дякувати своїм мамам за їх турботу, безмежну любов, натхнення і доброту.


Цьогорічний конкурс тривав з 27 лютого до 3 червня. За три місяці учасники зі всієї України поділились надихаючими історіями про своїх мам. 

Окремо хочеться сказати про переможницю у номінації «Мій дім – моя EVA». Це номінація для співробітниць компанії. Цього року перемогла Людмила Конотопченко – історію подав її син (на фото з мамою)^^ 


Учасниці змагались у 8 номінаціях: «Натхнення», «Велике серце», «Сімейний затишок», «Спорт», «Успіх», «Супербабуся», «Блогер» та «Мій Дім – моя EVA». Переможниць обирали шляхом онлайн-голосування на сайті . Окрім того, голоси за своїх фавориток віддавали зіркові експерти, серед яких були Лілія Бєлоусова, Ярослава Гресь, Любов Лоріашвілі, Олена Мандзюк, Наталка Карпа та Ганна Гришина.

2182
Коментар від Facebook