Зустрічайте: EVA в новому форматі

Ми започаткували магазини нового формату EVA Beauty Lab! Перший такий магазин відкрився у Дніпрі 25 грудня. У 2020 році планується відкрити EVA Beauty Lab у Києві.

Це особлива територія краси, це простір для творчих експериментів, де є можливість спробувати нові яскраві образи. Тут представлений ширший асортимент декоративної косметики, товарів по догляду за шкірою та волоссям. Так, наприклад, до звичного асортиментного ряду декоративної косметики було додано такі торговельні марки, як Gosh, Radiant, Pupa, Catrice, Essence. А от товарів для дому та побутової хімії покупці тут не побачать.





EVA Beauty Lab має три б’юті зони: зона тестування шкіри обличчя, тестування шкіри голови та волосся та зона мейкап. За попереднім записом відвідувачки EVA Beauty Lab зможуть безкоштовно протестувати свою шкіру, отримати поради від спеціаліста по догляду за шкірою та волоссям та підібрати ті товари, які підходять саме їм. Крім того, є можливість зробити професійний макіяж для будь-якої події. 



Записатися на консультацію до фахівця краси EVA Beauty Lab можливо через мобільний додаток EVA, на сайті інтернет-магазину EVA або безпосередньо у магазині за допомогою планшету.


 А для того, щоб розважити малечу, поки мами піклуються про свій вигляд, у новому магазині встановлено бізіборд.


Першу EVA Beauty Lab було відкрито 25 грудня у новому ТРЦ «NEO PLAZA» у місті Дніпро. Загальна площа магазину нового концепту складає 248 м². У 2020 році планується відкрити EVA Beauty Lab у Києві.


«EVA Beauty Lab – це справжній простір краси та натхнення, куди жінка приходить не лише за необхідною косметикою, а й для того, щоб поекспериментувати, спробувати щось нове й, як наслідок, надихнутися результатом, впевнитись у власній привабливості. До того ж ці магазини відрізняються і дизайном, і атмосферою», – говорить виконавчий директор Ольга Шевченко.

12187
Коментар від Facebook