Мама року-2021: нагородження переможниць

Святковий фінал конкурсу «Мама року» 2021 пройшов емоційно: були і сльози радості, і вдячність та найголовніше: гордість за найкращу маму в світі – свою маму.

Протягом лютого-квітня, поки тривала цьогорічна подача заявок, учасники поділилися близько 1100 зворушливими історіями про себе, своїх мам, дружин чи бабусь, що стало рекордним результатом за всі роки існування конкурсу. Переможниці проєкту традиційно були визначені шляхом онлайн-голосування та додатково у п’яти номінаціях — за рекомендаціями відомих експертів. До складу журі «Мама року-2021» увійшли телеведуча Валентина Хамайко, співачка Наталка Карпа, фітнес-тренерка Марина Боржемська, психолог Любов Лоріашвілі, письменниця Ірина Говоруха та директорка з маркетингу EVA Ганна Гришина. Усі вони зізналися, що співпереживали кожній героїні, тому зробити вибір було надзвичайно складно. 

ТАКОЖ НА САЙТІ: Ольга Шевченко увійшла до рейтингу «Жіноче лідерство-2021»

Тринадцять героїнь-переможниць отримали титул «Мама року-2021», численні подарунки від партнерів проєкту та головний приз — казковий вихідний, насичений приємними емоціями, у своєму рідному місті або найближчому обласному центрі. Матусі розпочали свій день у SPA-комплексі, далі на них чекала програма перевтілень від стилістів і візажистів та професійна фотосесія, а кульмінацією відпочинку стало нагородження переможниць під час святкової вечері у родинному колі.



За сім років існування проєкт знайшов десятки тисяч прихильників та зібрав понад чотири тисячі історій щасливого материнства. Цьогоріч героїнями, розповіді про яких вразили онлайн-користувачів та експертів конкурсу, стали матусі з десяти міст України. Ознайомитись з повним списком переможниць можна на сайті премії

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайни EVA взяли «золото» на міжнародному конкурсі

1529
Коментар від Facebook