Ольга Шевченко увійшла до рейтингу «Жіноче лідерство-2021»

Весняний день гріє теплом і новими приводами для гордості! За результатами рейтингу «Жіноче лідерство-2021» виконавча директорка EVA Ольга Шевченко стала однією з переможниць разом з іншими видатними діячками бізнесу та підприємницями України. Лонг-лист 100 жінок-лідерів було визначено в рамках конференції SHE Congress серед засновниць та власниць бізнесу, СЕО, генеральних директорів. 

На оцінку кожної кандидатки впливало декілька критеріїв, серед яких: показники бізнесу, репутація і вплив, емоційний інтелект, розвиток кар'єри, досягнення за останній рік.

«Жінки з бізнесу сміливі і рішучі, не бояться бути жорсткими і приймати непопулярні рішення. А ще вони дбають про атмосферу в колективі загалом і про результат кожного члена команди зокрема. Тому що вони точно знають, що для повноти життя і психологічного здоров'я кожного важливо реалізувати свій потенціал», — говорить Вікторія Покатіс, головний редактор порталу WoMо.

Фінальний рейтинг формувався на підставі двох оцінок: голосування на сайті WOMO та оцінки редакційної колегії. До речі, за результатами читацького голосування Ольга Шевченко увійшла до трійки лідерів, тож вітаємо її з перемогою!

Відзначимо, посаду виконавчої директорки EVA Ольга Шевченко обійняла майже вісім років тому. За цей час компанія вийшла в національні лідери у сегменті drogerie, ставши найбільшою мережею магазинів декоративної косметики та побутових товарів. Впродовж цього терміну відбувся значний стрибок росту кількості роздрібних магазинів — зараз їх понад 1000 у різних куточках України. Навіть минулого року, не дивлячись на кризу і карантин, мережа поповнилася 88 новими об’єктами.

«У цьому році для нас, як і для більшості компаній в світі, головним викликом став карантин і його наслідки — зниження купівельної спроможності. Як і в будь-яку кризу, ми намагалися швидко адаптуватися до нових умов. Це потрібно було робити і з фінансової, і з організаційної точки зору, адже ситуація змінювалася щодня. А оскільки ми працюємо по всій Україні, нам доводилося враховувати особливості розвитку кризи в різних регіонах країни. В цілому було одне завдання - стабілізувати фінансову ситуацію, тобто збалансувати витрати з доходами. Я вважаю, що ми з цим впоралися», — говорить Ольга Шевченко у інтерв’ю порталу WoMо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Шевченко у ТОП-25 кращих менеджерів України

1984
Коментар від Facebook