Два мільйони за добу – як працює логістика в EVA

Медики, персонал магазинів – всі вони працюють на карантині і заслуговують великої шани і подяки. Але не можна забувати і тих, завдяки кому вся ця робота можлива – про працівників логістики. Без них жоден магазин не зможе продавати товари першої необхідності. Жодне інтернет-замовлення не буде доставлене клієнту. Щоб вся ця система відмінно працювала працівники розподільчих центрів EVA щодня обробляють два мільйони одиниць товару.  

Це приблизно 1800 палет з товаром. В одному з РЦ робота інколи не зупиняється навіть вночі: це обробка замовлень клієнтів на eva.ua. На відміну від офісних працівників, працівники розподільчих центрів не можуть перейти на дистанційний режим, адже їм потрібно не віртуально, а реально відібрати, упакувати та завантажити в автомобілі десятки тон товарів. А водіям цих авто — проїхати сотні, а інколи і тисячі кілометрів, щоб доставити ці товари в майже тисячу магазинів EVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Захисні костюми для лікарів Дніпра, Миколаєва та Одеси від EVA

Щоб запобігти можливості поширення коронавірусної інфекції, працівники РЦ працюють у захисних масках та рукавичках, в усіх приміщеннях логістичних центрів щогодини здійснюють санітарну обробку дезінфікуючими засобами. Весь товар перед завантаженням в автомобілі упаковується стрейчстрічками.

«Упаковуючи кожен флакончик дезінфектора для обробки приміщень, засоби гігієни чи підгузки для діточок, наші працівники думають, у першу  чергу, про тих матусь, які у ці складні часи дбають про здоров’я та безпеку своїх дітей», — зазначив директор з логістики EVA Сергій Зінченко.

Ми пишаємось своєю командою: саме зараз, у складний час ми бачимо справжню міцність і згуртованість колективу, здатність діяти, як одне ціле!

4583
Коментар від Facebook