У private label EVA дві нові нагороди

Товари двох власних торгових марок EVA отримали національне визнання на бізнес-форумі PrivateLabel-2020: «Рітейлер та виробник - курс на розвиток». 

Першу нагороду у номінації «За внесок у розвиток товарної категорії» отримала ТМ Crazy MO (товари для купання малюків). Шипучі бомбочки, мило-пластилін із сюрпризом та інший асортимент виробляється у Польщі (за стандартами ЄС). ⠀

 Друга нагорода в номінації «Прорив року» — у підгузків ТМ Lucky Pin. Ультра-тонких підгузків, що виготовлені за новою технологією, з м'яких, дихаючих матеріалів, що не викликають подразнення й алергії, та надають надійний захист від протікання.

Це, до речі, вже четверта нагорода для ВТМ EVA у 2020 році! 

Раніше власний бренд компанії Genetic Lab GEN 96 отримав нагороду на  цьогорічному міжнародному конкурсі дизайну і упаковки власних торгових марок Vertex Awards. Потім - у вересні 2020 року вдруге перемогла на міжнародній виставці-конкурсі  PLMA 2020 International «Salute to Excellence Awards» власна торгова марка EVA - «Green Way Wooden stick». Й ось черговий успіх компанії в Києві! Вітаємо колег!


1799
Коментар від Facebook