Не на словах: EVA підготувалась до Дня захисту дітей

На таке свято ми не могли обмежитись лише формальними привітаннями та підготували дещо особливе: низку благодійних ініціатив для малечі. Наприклад, у рамках проєкту «Мрій-читай», сумісно з ГС «Освіторія», ми відправили серію дитячих оповідань «Пригоди Єви та Рудаськи» до шкіл, розташованих у селах та містечках. Ці книжки для учнів початкових класів, покликані заохотити дітей до читання та виконання логіко-математичних завдань, привернути увагу до важливих питань екології та захисту довкілля. Після отримання комплектів вчителі за наданою програмою проведуть урок «Мрій», розроблений у рамках премії Global Teacher Prize від «Освіторія».


Також з нагоди свята з кожної пачки підгузків ТМ JOY, проданої у магазині та на EVA.UA з 26 травня до 3 червня, компанія перерахує по 1 гривні до благодійного фонду «КОЛО». Зібрані кошти передадуть неонатальному центру Тернопільської обласної дитячої клінічної лікарні на придбання лампи фототерапії для новонароджених. 

До Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова EVA направила подарункові бокси для мам та немовлят. Подарунки у вигляді необхідних товарів від компанії також отримали Тульчинський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки, Івано-Франківський центр соціальної реабілітації та діагностики для дітей з ураженням центральної нервової системи. 

Львівський навчально-реабілітаційний центр «Джерело», Харківський обласний спеціалізований будинок дитини №1 та благодійний фонд «ПОМАГАЄМ» з Дніпра, отримали від EVA комплекти підгузків для підопічних з ураженнями центральної нервової системи. 

Це свято знову і знову нагадує нам, як важливо дбати про наше майбутнє – дітей, що згодом стануть цвітом нації – нашою гордістю, опорою та підтримкою. З Днем захисту дітей, друзі! 

1492
Коментар від Facebook