Адмін EVA – нова зірка TikTok

Обличчя бренду в соц мережі – кого б ви обрали? Акторку чи блогера з мільйонною аудиторією назвав би майже будь-який бренд, але не EVA! Для сторінки в TikTok ми провели конкурс…. серед працівників! І виграла адміністратор одного з київських магазинів, струнка брюнетка — Таня Фалейчук.

«Наша керуюча кинула нам анкету, щоб ми заповнили та спробували. Я спочатку навіть не хотіла, тому що ніколи не вигравала в конкурсах. Думала, мені все одно не пощастить. Я ніколи не знімала такі відео…», - розповідає Таня.

Випадкова спроба стала виграшною: Таня пройшла у другий тур, змонтувала ще кілька конкурсних відео і за два тижні почула: «Вітаємо, ви виграли!». Але навіть після цього ще сумнівалась: чи варто брати участь у проекті? Надто вже дивним і новим це все здавалось.

«Думала до останнього, тому що ніколи до цього такого не робила і сумнівалась, що в мене вийде. Але мій хлопець мене підштовхнув, сказав «Іди! Не вийде – значить ні, але принаймні ти спробуєш». Колеги на роботі привітали з перемогою, керуюча вітала. Батьки також підтримали  і сказали – пробуй!».

Згода отримана – зйомочний процес почався! І бути зіркою, виявилось, не так просто. За одну зйомочну зміну потрібно відзняти 13-15 відео. А це — майже без перерв цілий день. «За цей день я так втомилась…. І це ще ми відзняли мало, бо як в дебютантки в мене ще не все виходить швидко». 


Перший досвід перед камерою пройшов успішно: Таня швидко орієнтувалась: «Я ніколи такого не робила, але відзнявши певну кількість відео, в голові самі собою з’являються сюжети. Коли вдома щось роблю чи на роботі, в голові думка: «А ось це можна було б зняти, чи зробити такий ролик». 

Таня працює в EVA з 2017 року. Починала в рідному місті Ромни, згодом переїхала до Києва і тепер працює адміністратором в одній зі столичних EVA. Сьогодні так само з усмішкою дівчина завжди допомагає покупцям обрати необхідне, але тепер вже, вихідними перевтілюючись у зірку TikTok.

4226
Коментар від Facebook