92 000 товарів гумдопомоги за 68 днів війни!

EVA продовжує працювати всюди, де це можливо, а також надавати благодійну допомогу. Це 318 запитів на гуманітарку у 133 містах України: для ТРО, ЗСУ, ТПО, лікарень, пологових будинків, перинатальних центрів, інтернатів, шелтерів для переселенців і т.д. Це і гігієнічні, мийні, пральні засоби, і товари для догляду за дітьми та ін. А спільна робота із зарубіжними партнерами зробила можливим постачання великих партій товарів для ТРО, ТПО, лікарень.

Не зважаючи на логістичні проблеми, завдяки сприянню БФ «Твоя опора» 341 палету санітайзерів, мила, шампунів та кремів розподілили на потреби отримувачів з Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької та Чернігівської областей.


Допомогу отримали обласні центри контролю та профілактики хвороб, лікарні, амбулаторії, центри первинної медико-санітарної допомоги, пологові будинки, репродуктивні та перинатальні центри, шелтери та пункти видачі допомоги для переселенців, громадські організації, міські ради та державні адміністрації. 

Крім гуманітарної допомоги, для волонтерських, громадських організацій і державних установ, що мають власне фінансування та готові закупати необхідні товари на благодійні потреби, EVA запровадила спеціальну соціальну знижку. 

Окремо компанія розглядає запити на придбання великих партій товарів на благодійні цілі. Даний варіант взаємодії дозволяє волонтерам та представникам офіційних організацій економити час та пальне, а також отримати необхідну кількість товару в одному місці.

Для з’ясування можливості отримання знижки або гуртової закупівлі товару необхідно звертатися із відповідним запитом на гарячу лінію 0 800 303 700 або у магазини мережі. 

1517
Коментар від Facebook