1,2 млн грн. – на благодійність від клієнтів!

Кожен маленький донат на касі EVA – це частина настільки крутого результату! Сьогодні так само всі бажаючі можуть обрати, що підтримати: евакуацію і проживання маленьких українців у Туреччині або ж закупівлю необхідного для ЗСУ. Достатньо від 1 гривні!

1 млн 116 тис. грн на підтримку військових! 

«Підтримай захисників» – спільна ініціатива EVA та фонду «Повернись живим». Підтримати можна прямо на касі EVA (від 1 грн). За місяць клієнти допомогли зібрати 1 млн 116 тис. грн на підтримку військових! На ці гроші фонд «Повернись живим» придбав та передав військовим 45 міношукачів та 180 саперних комплектів.

Детальна інформація про проєкт та щомісячні звіти фонду «Повернись живим» про отримання і використання коштів —  на сайті EVA.UA. Звіти публікуються наприкінці кожного місяця за попередній. 

120 тис грн. – на евакуацію дітей!

«Дитинство без війни» – проєкт евакуації дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківської опіки, до Туреччини. Вже евакуйовано 1600 дітей та осіб, що їх супроводжують. Ініціатором, співорганізатором та ключовим спонсором проєкту є Руслан Шостак – співзасновник EVA. 

Окрім донату на касі, з картки «EVA МОЗАЇКА» також можна переказати на свої бонуси користь ініціативи. Зробити це можна на сторінці «Благодійність» сайту EVA BLOG, у мобільному додатку EVA та на касах магазинів. 

У вигляді бонусів вже зібрано понад 120 тис. грн!

Всі зібрані кошти направляються на продовження евакуації діток та забезпечення їх усім необхідним: комфортне проживання, збалансоване харчування, медичне обслуговування, організоване навчання та дозвілля. Гарантом прозорого використання коштів виступає український благодійний фонд «КОЛО».

Підтримати ініціативу можна також грошовим переказом на будь-яку суму. Реквізити для переводу коштів та детальна інформація про проєкт містяться на сайті «Дитинство без війни».

І це ще не все: власний оперативний штаб EVA на 22.06.2022 опрацював та вдовольнив понад 340 запитів на благодійну та соціальну допомогу зі 137 міст у всіх областях України. Всього на потреби ТРО, ЗСУ, медичних закладів, шелтерів для переселенців, волонтерських та громадських організацій передано близько 100 тис. одиниць товарів першої необхідності на суму понад 4 млн грн.

1268
Коментар від Facebook